kolmapäev, 29. august 2007

Oksendamise kaunis kunst 2

Räpakolli blogis sai vastata, kes kuhu oksendab. Tulemused on siis nii, et esikoha saavutas (ette aimatavalt) peldikupott (14 vastust) ja teiseks tõusis (mõnevõrra üllatuslikult), et naabri aeda. Tore. Oksendada saab pea kõikjal ja kõikjale. Oksendamiskohti võib seltskonnas õhinaga kirjeldada umbes nii nagu kohti ja aegu ja situatsioone, kus ja milles keegi seksinud on. Räpakoll mõtles ka oma oksendamiselamuste peale ja pani kokku väikse nimekirja nendest, mis talle meenusid.
WC - otse loomulikult, kuid Räpakoll toob ära väiksed nn alaliigid: kodu, hotelli, laeva, bussi, ööklubi, kõrtsi, võõra kodu, töökoha, väeosa (ajateenistus), kooli, teatri, väli, sõbra peldikusse. Räpakoll pole oksendanud kaubanduskeskuste, kinode, lennukite, rongide, ametiasutuste ja haiglate peldikutesse. See viimane pole nii kindel, sest võimalik, et väike Räpakoll tegi seda, aga enam ei mäleta.
Pesukauss - kultuskoht mõnelegi joodikule. Kuid Räpakoll on sinna pakid poetanud ainult väiksena, kui Räpakollimamma talle selle haigevodi kõrvale tõi.
Põõsas - eelkõige välipidudel. Olgu siis tegemist grilliga või lihtsalt väliläbuga. Ka juhud kui sisse ei jõua joosta.
Naabri aed - sarnanaeb eelmisega. Räpakoll pole seda ammu kasutanud. Kuid mõnikord ikka.
Buss - paljudes pole peldikut ja nii mõnigi kord on Räpakoll vaikselt oma okse bussi poetanud. Enda õigustuseks ütleb Räpakoll, et pole seda juba 9 aastat teinud.
Vann - ei oska kommenteerida. Juhtub.
Kraanikauss - sinna sobib selline okse, mis koosneb põhiliselt sissejoodud vedelikust. Eriti head on need kraanikausid, mis asuvad wc potile nii lähedal, et potil istudes saab kraanikaussi ropsida. Väga hea kõhutõve kõrval.
Prügikast - Räpakollile meenub tema ähmasest minevikust, et ta on seda teinud.
Lisaks on Räpakoll oksendanud alla katustelt ja hotelli 7. nda korruse aknast. On veel mõned huvitavad kohad, mis hetkel ei meenu.
Räpakoll pole kunagi oksendanud voodisse, enda või teiste inimeste peale. Ka vaiba peale pole Räpakoll oksendanud. Pole ka õnnestunud autosse või autoaknast välja oksendada. Küll, aga lahtisest autouksest.

1 kommentaar:

Silver ütles ...

mul tuli kohe meelde, et ükskord ropsisin ma koduteel, kui kaks vanamutti minu taga kõndisid. Ma ei tea, kas see neid häiris. aga väga hea oli.